parakovacs

Át fognak rajtad hajtani.

Friss topikok

Linkblog

HTML

A tesztidőszak végén...

2010.04.25. 12:32 | parakovacs | 4 komment

...még mindig nem teljesen nyilvánvaló, hogyan fog ez a blog beilleszkedni a tumblr-facebook-twitter-horrorblog univerzumba, azonban legalább már vannak elképzeléseim.

Persze, nem fogom kibírni, hogy időnként ne politizáljak, de elsősorban a Moszkva térről írott novelláskötetem gyűjtőhelyének szánom, azaz ide raktározom el azokat a sztorikat, amelyek folyamatosan történnek ezen az elbaszott helyen.

Legutóbb például megjelent egy nő az éjjel-nappaliba, és tagoltan arról érdeklődött a kissé ijedt eladótól, hogy "bordatörésre van-e gyógyszer", mivel éppen elütte egy busz.

Fantasztikus környék, ha csak kiülnék néhány napra, máris kész lennék a könyvvel, de inkább beosztom, meg egyébként is, majd hülye leszek a Moszkva téren ülni...

Valamelyik nap egy másik - hasonló használtsági fokon létező nő tükörnek használta az ablakot, és kihúzta egyik lifegő fogát, némi vérfelhőbe burkolva az egyébként sem túl valószínű jelenséget. Álltunk az ablak túloldalán és nem hittünk a szemünknek.

...és ide illeszkedik még a rettegő zsidó fiatalember esete is, aki a légtérzár miatt aggódott kissé indignálódva az újságárúsnál, mintha ő tehetne róla, hogy nem lehet repülni...

 

 

Címkék: moszkva tér

A bejegyzés trackback címe:

https://parakovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr841949857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coyote82 2010.05.01. 21:20:25

facebook jelenlét biztosítva részemről...

toroB 2010.05.02. 00:03:31

lesz új könyv, jóhír. az lenne a mégjobb, hogy ha az a valaki akinek kölcsönadtam a lassúfényt, visszaadná.

Leonard Zelig 2010.05.02. 12:48:03

Az komoly, hogy Parakovács is újságárúst ír (sicc)

Cserépszavazás (törölt) 2010.05.02. 14:19:54

@Leonard Zelig: Az komoly, hogy Leonard Zelig azt írja: (sicc)? (sic!)
süti beállítások módosítása