parakovacs

Át fognak rajtad hajtani.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Ha már a szar...

2010.05.02. 06:02 | parakovacs | 36 komment

 

...tematika ilyen sikert aratott, meglovagolom a hullámot, bár belegondolva, nem szeretnék a legnagyobb magyar koprofág íróként bevonulni a Petőfiről elnevezett múzeumba, de ha egyszer ezt dobta a gép, akkor kénytelen vagyok.

Maszáj Herkules.

Szóval a kakáló brácsás tötérténete úgy kezdődött, hogy akkor még egyáltlán nem laktam a Moszkva téren, hanem valami nevesincs utcában a VIII. kerületben, ahol szintén napi novella volt az élet, de most nem erről akarok mesélni.

Legénykorom legszebb évei voltak. (azért, mert csak, de akkor még némi orrbolondítás és egyébb öntestem ellene elkövetett bűntettek, csak szólok, hogy a gyereket vigyék el a monitor elől).

A kemény piások maratonja általában a Múzeum Presszóban végződött, ahol József úr, de róla már sokat írtam, tényleg még ennyire nem szerettem pincért, esetleg majd egy külön kötet....

Régen volt, akkor még a celebek celebek voltak, és Szupermen vanabi sztárjelölt, ömlött belőle hülyeség, mint egy irakiak által felkúrt olajmezőből a darabos füst, alulról nyalta a zsenialitás határát, de én szerettem, mert ő volt az a pasas, aki nem akart megverni senkit, mert nem is tudott volna megverni senkit. (de ledumálta a behajtóról a friss tetoválást, ami tiszteletet érdemel...).

Hajnali kettőig a Libellában pókereztünk, aztán átmentünk a szomszédos Műszaki Egyetemre, ahol tanszékvezető irodájában még tovább, mert tanszékvezető szerette, ám nem értette a póker lényegét. Zárójel: úgy szopott, hogy kirángatta a légtérből a léget, alig maradt levegő a magyaroknak... Zárójel bezárva.

Mindannyian partizánok voltunk, harcoltunk a behatolók ellen, de amilyen szar idők voltak, nem jöttek a behatolók, ezért unatkoztunk.

Forekzempöl Kiss Tibor, alias Qimby, na vele feküdtem egy saroknban.

Mondtam neki, hogy rendelj bármit, minden rendben lesz, aztán azt is mondtam, hogy most rendben van, de nincs nálam pénz.

Rettenetes, de ennek ellenére sem utál.

Egy kisebb isten voltam, a nagyobb és közepes istenek között,

Szóval volt terasz, teraszon napfelkelte, napfelkeltében kakáló brácsás..

Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, és reggel öt volt, amikor reggel van. Ember érkezik, kezében brácsa. Na, mondok, ebből lesz valami, Szupermen rendel egy kört.

Brácsás leguggant, hisz a művészetben, ezért feltartja a brácsáját, de közben üvölt, nehezere esett szarni. Mármint brácsatartás közben.

Múzeum körút, hajnali öt, üvöltve szarik egy brácsás, mi meg nézzük a teraszról, szurkolunk neki, mert nem ment könnyen.

Azért most itt álljunk meg egy kicsit, és rögzítsük a képet: öltönyös ember, egyik kezében brácsa, másik kezében semmi, gugol a Múzeum körúton és üvöltve szarik. Reggel.

Táncoló nyúl, botos róka, kakáló brácsás - átírnám a magyar oktatási rendszert.

Címkék: tér kálvin parakovacs

A bejegyzés trackback címe:

https://parakovacs.blog.hu/api/trackback/id/tr291967784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ralph_4433 2010.05.02. 06:43:27

Kemény vagy Para! Vasárnap reggel hatkor?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.05.02. 09:06:44

nihilistának, úgy hiszem, csak kellő anyagi és szellemi háttérrel lehet és szabad születni, máskülönben - egyéb tekintetben egyazon paraméterekkel - csak üvöltve szaró brácsás leszel, s esélyed sem lesz, hogy a Quimby tagjaival hányj oron át makarónit (mely cselekedet úgyamúgy közismerten a barátság MÁSODIK legbiztosabb jele. Az első, ha lekúrod róla az ótvar, átbaszós bőjét... hejj)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.05.02. 09:17:22

bőjét = barátnőjét (beszédhibás billentyűzeten)

csernabandi 2010.05.02. 11:04:45

szart! még szart! - üvölt a nép.

csarli firpo 2010.05.02. 11:25:53

Para: nagyon bírtam a dolgaidat, humorodat. De most. Tényleg ennyire kell a pénz, hogy szájig belemerülsz te is az altesti, fekália-kaliberű bulvárba? Megvesznek kilóra? Már többedszer. Hol a gerinc?
Ez így tényleg Szar.

pucros 2010.05.02. 11:40:54

Azt hittem valami történet is lesz, de ez így csak egy életkép.

Aquarius 2010.05.02. 11:50:13

Tele van elütéssel.

egy hang a hátsó sorból 2010.05.02. 12:03:35

tortenet otos ala, fogalmazas kettes

qmatch 2010.05.02. 12:32:18

....most már legalább tudom, hogy amit a tilosban hallottam régen, az nem csupán szófordulat volt

zsebatya 2010.05.02. 12:49:57

Imrém, alighanem ma reggel is jöhettél valahonnan, mert ingott kissé kezedben a billentyűzet. Egyébként emlékszel abból a nyóckeres lakásból a két fekete kismacskára? Tudatom, hogy még mindig (update április közepe) jól megvannak Turán a hentesnél, kövérek mint két szőrös kismalac. (Mond Neked még valamit, hogy ezt a Zsámboki üzeni?)

Môžeš mi pomôct'? 2010.05.02. 13:17:28

EKKORA a baj Parával, hogy már csak az indexcímlap segít? Aztán segít amennyit, igaz-e?

drflash · http://drflash.hu 2010.05.02. 13:26:20

bazmeg én még egy órjásperecet is szartam volna, ha meglátom azt a trágya szuperfingot, pediglen csak egy öndörgründa célzenész vagyok baszomaszádszélit!

borovi 2010.05.02. 13:41:19

@pucros: Még az se. Csak egy szar.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.02. 15:04:25

@zsebatya: bazmeg, kilencvenes évek második fele, tilos, gyermekláncfűrész meg a többi. flash bácsi kommentel. tiszta időutazás...

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.05.02. 15:57:15

@vészmadár (pica pica): A Lujza is bő ottan, bár én még sohase próbáltam, mer nem ketyintettünk a klotyóba háromkor.

sajtosbrokkoli · http://kajapiazongora.blog.hu/ 2010.05.02. 16:08:34

...És ha végleg kifogytál az élményanyagból, kölcsönadom a "Toilets of the world" című képekben bövelkedő szakirodalmat (szigorúan letét ellenében). Nem fogsz csalatkozni, új szemszögből fogod látni ezt a kényes témát.

Leroi 2010.05.02. 16:10:41

Ez transzban íródott...
Legalább mariska.
Esetleg hernyó.

drflash · http://drflash.hu 2010.05.02. 16:10:46

a gyalázkodás örök, te maradtá le misimasa

Pista bá' 2010.05.02. 16:24:22

Egyre gyengébb vagy, Imrém. Ez a posztmodernnek szánt képzavarokkal, elütésekkel teli értelmetlen förmedvény, amit idehánytál, - mondván, jó lesz ez a sok parasztnak - ékes bizonyítéka a mélyrepülésednek.
Egy darabig még jó leszel Index címlapra, (a régi szép idők emlékére, ugyebár) aztán az ifjú titánok ledarálnak, megrágnak, felböfögnek és egy alapos turházás kíséretében a szánalomfalra küldenek.

A másik lehetőség, hogy esetleg összeszeded magad. Ez utóbbi jobb lenne.

zsebatya 2010.05.02. 17:26:23

@efes: jaja... Gyimóthy Géza kisgazda parlamenti alelnök bácsi nótája (De régen vérezel, óh magyar...) Végső Zoli mixével - miért szaladsz, te mocskos idő? És Para-Kovács aztán Kordával kibicel a kamupókerhez!... Azért ebben is benne van egy magasan ívelt gondolatfüzér, alighanem. Elmúltak forradalmaink.

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2010.05.02. 17:33:01

Szép életed lehetett. Igazi értelmiségi lét.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.02. 17:49:56

Józsi pincér..
Egyszer egy dögmeleg nyári hajnalon becsukta az ajtót a kávézóban és beizzította a radiátorokat. A miértre így válaszolt:
Együtt döglünk meg bazmeg! Uránbányát csinálok ebből a helyből! Mi a faszt kávézgattok itt hajnali háromkor?

Szóval nagyon bírtam a csókát. Azóta asszem' valami ajtómentő cégnél melózik.

Egy turista 2010.05.02. 20:33:55

A Józsitól lehetett alvó menyétet rendelni? Az utca meg a Kiss József volt.

Mikró · http://burok.blog.hu 2010.05.02. 20:41:41

Más brácsások is gyantázgatnak, max. nem így.

azigazivideki 2010.05.02. 21:31:30

Kedves Para!
Ez gáz. Mármint az, hogy más sztoriját adod elő a sajátodként, ráadásul hivatkozol egy olyan emberre is (Superman), akivel legjobb tudomásom szerint sohasem ültél a Múzeum Kávéházban egy asztalnál, de ezt majd ő megmondja, vagy cáfolja...
Legalább egyeztettél volna az érintettekkel, mielőtt ezt a szánalmas dolgot elkövetted magad ellen. Értem én, hogy az index címlap, minimum egy pinát, vagy egy szart, vagy bármiféle ilyesmi hívószót megkövetel, de te, mint a Minőségi Újságírás többszörös díjazottja ennél azért talán többre is képes voltál régebben.
Mint a Tilos Rádió egykori szerkesztője és műsorvezetője nyilván ismerted ezt a történetet (Superman műsorában többször is elhangzott az eredeti sztori), amit a hitelesítés kedvéért ügyesen összekevertél teljesen más sztorik törmelékeivel (skill) és kicsit fogyaszthatóbbá tetted a sok ismert név beszúrásával. De!
Ez a sztori nem így és főleg nem veled esett meg, te ennek soha nem voltál szemtanúja, már ne is haragudj, de ez finoman szólva is durva csúsztatás a részedről. Igazándiból sajnálatos, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodnod. Kifogytál az eredeti tartalomból, vagy már téged is megfertőzött az az interetes magatartásforma, hogy a sok másodközlés miatt és után, már tulajdonképpen magadénak hiszel mindent, amit csak megtalálsz? Ne. Ezt, kérlek ne tedd. Teljesen hiteltelenné válsz így.
Tudom nehéz mindig eredetinek lenni, de nem is muszáj, ha nem megy, inkább ne csináld.
Szomorú ez így, anyák napján, ezért most tartózkodnék is egy kiadós és amúgy az én személyiségemtől egyáltalán nem idegen anyázástól.
Egyszerűen csak jobb időket kívánnék neked.
Hakell hase.
Na ez.
Vidéki Béla

Trotta 2010.05.04. 00:00:49

Para, le a kalappal....

Mindig is szerettem az írásaidat, de ez a szarós zenész...
Ahogy leírod....
Imrét akarok, még, még, még, sokat....
Te őrült, te. Máris szerethetőbb - pillanatnyilag- ez az egész.....
Ja, és sose hittem benne, hogy kiégtél, meg elkurvultál stb. Mert tudsz, basszameg.... Bocs, nem szorulsz a dicsaéretemre, csak már rég olvastalak..... A Mancsot is sokszor azért - is - vettem. Ja, és semmi köze ennek az alkoholhoz... Már ahogy beállítottak téged egyesek, mások... NEEEM. Agy, szem, szív. Pontos látleletek. Egy Örkénybe oltott Csehov, keresztezve Ottlikkal. Szer. Ezt a képességedet sose fogod elveszíteni. NNa. Elég volt.. Még. Még. A hülyék meg egyék meg a szart. .... Ha mást nem értenek.

Trotta 2010.05.04. 00:23:22

Ja, és a zárómondat, nnnna, attól minden kommentelő párologhat a picsába, mááá bocs. Te marha, Te. Remek, na.

monduku 2010.05.23. 15:16:58

Akkor ezt a posztot tekinthetjük a blog lezárásának?

steflac 2010.05.24. 08:17:18

A folytatás mikor jön?
Ha már betettem a kedvencekhez...
; )

Cserépszavazás (törölt) 2010.05.24. 22:55:12

@ihi: Eldugult a vénája a sok fik..kritikától. Esetleg a fényes szellők érkezése kifútta a témát a térről.

háry 2010.06.15. 00:59:05

a jó öreg élő kálvin tér!
süti beállítások módosítása